Project Description

mei 30, 2021

Categories: CoolblueVlog

Abonneer nu op YouTube

Deel dit bijenverhaal en abonneer

Niet alles gaat even makkelijk. Bij Coolblue hebben we, net als op wat andere plekken, last gehad van de enorme temperatuur wisselingen. waar in februari nog 3 goede volken aanwezig waren, trokken ze de grote klappen van 25 graden naar -10 niet. Op het dak werken vraagt wat uitdagingen. Een volk vernieuwen gaat niet zomaar. Met storm kon ik het dak niet op. Met de hevige regens kon ik ook geen nieuwe bijen plaatsen en met de kou was dit nog steeds niet mogelijk.

We hadden even een goed moment, maar opeens weer een daling met hevige regens. We hebben nu twee volken staan op het dak. Maar de komende tijd kunnen we eindelijk weer met goed weer aan de slag in de bijen. En de bijen? De nieuwe volken staan gewoon keurig te wachten en halen bij mij in de stal hun nectar. Zodra het kan gaan we ze over brengen en kunnen we weer filmpjes maken.

Nu even een filmpje van 1 kast op het dak. Het was helaas niet mogelijk meer te laten zien. Volgende keer meer en met het komende mooie weer, hopelijk vaker.

Aanbevolen voor jou

Deel deze pagina met anderen